Címlap Spirituális tanácsadás
Spirituális tanácsadás

Mi a spirituális tanácsadás?

„GYÓGYÍTHATATLAN BETEGSÉG NINCS, CSAK GYÓGYÍTHATATLAN BETEG.”

„SOK VAN MI CSODÁLATOS, DE AZ EMBERNÉL NINCS CSODÁLATOSABB.”

Először is tisztáznunk kell, hogy mit értünk egészség alatt. Azt az életérzést, amikor harmóniában vagyunk önmagunkkal, a környezetünkkel, amikor úgy érezzük, hogy minden úgy jó, ahogy van, elégedettek vagyunk, egyensúlyban vagyunk.

 

A spirituális tanácsadó

–        Letisztítva a pacienst minden olyan energiafajtától, amelyek az ő energiaháztartását kedvezőtlenül befolyásolják, és feltöltve őt olyan és annyi energiával, amire szüksége van, megmutatja a betegnek az egészség állapotát, a harmóniában vagyok önmagammal és a világgal – érzést.

–        A pacienssel szorosan együttműködve megkeresi az egészségi probléma lelki gyökerét, azt az okot, melynek megszűnése híján az egészség állapota nem lesz hosszú távon fenntartható.

 

Az előzőekből két dolog következik

–        A spirituális tanácsadó nem tünetet kezel, hanem a baj lelki okait deríti fel.

–        A baj lelki okát a paciensnek kell megszüntetni, természetesen ehhez sok segítséget kap a spirituális tanácsadótól, tehát a paciensnek tennie kell a saját gyógyulásáért, változtatnia kell valamilyen szinten a lelkiségén, a gondolatiságán.

 

Tudomásul kell vennünk az élet azon alaptörvényét, hogy egy számunkra szinte elviselhetetlen helyzetben két egészséges megoldást választhatunk

–        záros határidőn belül változtatunk a helyzeten vagy

–        elfogadom, hogy együtt kell élnem vele.

Minden más megoldás a betegség előidézése,, pl. képtelenek vagyunk elfogadni, folyamatosan ágálunk ellene, de nem változtatunk.

 

Saját választásunk, hogy hajlandóak vagyunk-e elismerni, feldolgozni a problémánkat, vagy inkább homokba dugjuk a fejünket. A választásnál azért ne feledkezzünk meg az élet azon alaptörvényéről sem, hogy csak a megoldatlanul vagy helytelenül megoldott feladataink ismétlődnek életünkben pont azért, hogy megtaláljuk a helyes megoldást, azaz addig kell változtatni módszereinket, míg a probléma az életünkből el nem tűnik, ezzel jelezve, hogy végre rátaláltunk az üdvözítő megoldásra.

 

Az előzőek miatt a kezelés közelebb segít az önismerethez, és jelentősen hozzájárul személyiség fejlődésünkhöz, rezgésszintünk emelkedéséhez.

 

A betegség lelki okának megtalálása magában hordozza a betegség megszüntetésének lehetőségét. Rajtunk múlik a gyógyulásunk, a szándékunkon, a hitünkön, az akaratunkon és a lelkierőnkön, egészen pontosan azon, hogy hajlandók vagyunk-e önmagunkon változtatni. Minden úton – az egész-ség felé vezető úton is – csak elindulni nehéz, minden lépésnél egyre könnyebbé válik a haladás, mert egyre jobban érezzük az eredményt.

 

 

Hogyan történik a kezelés, mennyi ideig tart, milyen gyakorisággal, és meddig kell a terápiát folytatni?

 

Nyugodt, kellemes, kényelmes, meleg környezetben, - mint egy lakás nappalijában – kinek ahogy kényelmesebb, széken vagy fotelban ülve vagy heverőn fekve történik a kezelés.

A tanácsadó beszélget a gyógyulni vágyóval, közben dolgozik az energiákkal. A kezelésnek nincs káros mellékhatása, fájdalommentes. Sokan kellemes melegségről, illetve más jóleső érzetekről számolnak be.

Egy terápia általában 3-4 alkalomnál nem több. Első találkozáskor az oknyomozás miatt a kezelés időtartama minimum egy óra, a többi alkalommal 30 perc. Mind a terápia hossza, mind a kezelések hossza nagyrészt nem az egészségi problémától, hanem a gyógyulni vágyó hozzáállásától függ. Volt már rá nem egy példa, hogy már egyetlen kezelés hatására is elhalasztottak műtétet.

 

Higgye el, szinte nincs olyan probléma, amin ne lehetne segíteni. Hívjon, megbeszéljük!

 

Seres Sándor 06-20-976-1717 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
 

Képek

tmretezs 6.jpg