Címlap Aura tisztítás
Aura tisztítás

Az aura - az embert körülölelő energia burok. Az egyik legfontosabb jellemzője a kiterjedésének nagysága, azaz az erőssége, ez gyakorlatilag a lelkierőnket mutatja, azt hogy viseljük a megpróbáltatásokat, és milyen a hitünk ereje. Az auránk másik fontos jellemzője a rezgésszintje, ami azt mutatja, hogy milyen a lelkiségünk és a gondolatiságunk. A rezgésszintünkre az auránk színéből következtethetünk a legegyszerűbben.

 

Ha úgy tetszik, mutasd meg aurád színeit, megmondom ki vagy!

 

Bárki megmondja, hiszen a magyar nyelv képi nyelv, és azonnal tudjuk, hogy mit jelent, ha valakire azt mondják, hogy sötét lelkű. Így az egészséges aura világos színekkel telített.

 

Az auránk mutatja lelki beállítottságunkat, de erős érzelmeink és gondolataink folyamatosan változtatják, továbbá alkalmazkodik a környezeti hatásokhoz is.

 

Az aura tisztítás abból áll, hogy kitisztítom aurájából az oda nem szükséges rezgéstípusokat, és feltöltöm olyan és annyi energiával, amennyire szüksége van. Ezt így könnyű volt egy mondatban leírni, de azért ez eltarthat akár fél óráig is. Önnek ez idő alatt semmi dolga, akár nyugodtan beszélgethetünk is közben, én „csak” energiákkal kezelem Önt érintés nélkül.

 

A kezelés eredményeképpen Ön megtudja és megérzi, hogy milyen energiától duzzadóan, lelki terheit levetve harmóniában érezni magát. Innentől kezdve erre fog törekedni.

 

Hívjon, ha úgy érzi, hogy szüksége van rám!

 

Seres Sándor 06-20-976-1717 vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
 

Képek

tmretezs 19.jpg