Címlap Egyéb érdekességek Életfeladataink - asztrológiával

Főmenü

Vedd kezedbe életed !

Spirituális Klub

Szavazások

Életfeladataink - asztrológiával

Az életfeladatainkat, a küldetésünket a születési asztroszkóp-képletben az Ég Teteje (MC) és a Sárkányfej (felszálló Holdcsomópont) jelzik. Amilyen jelben ezek állnak, annak a minőségnek az elérése, és jól működtetése a feladatunk, sorsunk ennek irányában halad. (A karmánkat, a feladatainkat persze a képlet egésze mutatja, de életünk elérendő céljait ezek a jelölések jelzik.)

Az asztrológiai fogalmak tisztázásához nem árt tudni, hogy a csillagkép és a zodiákus jel (állatövi jel) nem ugyanaz! A csillagképek az égen látható, a csillagokból kirajzolódó alakzatok, amelyeket a világ minden táján, minden időben ugyanúgy kötöttek össze. Az égen 88 csillagkép van. Az állatöv a Bak- és Ráktérítő közötti része az égnek, itt 35 csillagképet találunk. A modern asztrológia a fényt adó csillagokkal nem foglalkozik, ebben a rendszerben egy viszonylag új, mesterségesen megalkotott jelrendszert használnak. Ez a 12 "állatövi" jel, a Kostól a Halakig. Ugyanakkor, bár a Naprendszerben 10 alapenergiát adó bolygó található, a modern asztrológia ezek közül az egyetlen csillagot, a Napot, és annak helyzetét hangsúlyozza ki. Egyértelmű, hogy egyetlen Nap-jegy, vagy Nap-jel nem lehet elég egy emberi sors, vagy jellem meghatározásához. Az alább leírtak tehát nem a Nap-jelekre, hanem az MC és a Sárkányfarok helyzetére vonatkoznak elsősorban. A Nap az energia, a teljességre törekvés, a rálátás, tehát a helyzete azt mutatja, hova koncentráljuk energiáinkat.

 

Kos - Az áldozatból születő áldás

A Kos minőség elérése azt jelenti, hogy határozott, önálló, és önállóan dönteni képes emberré kell válnod. Szellemi fejlődésen, emelkedésen mész keresztül az életedben, idővel megtanulod, hogy hogyan emeld fel az ösztöneidet szellemi szintre, mivel az egyik feladatod az önlegyőzés elsajátítása. A Kos az áldozat jele is, ami az ezotéria örök törvényére tanít: áldozat nélkül nincs áldás, az élet áldozataiért érdembeli áldást kell hoznunk! Sorsodban fontos fordulópont lehet, amikor meghozol egy igazán érdembeli, értékes áldozatot, a jövőd érdekében. Meg kell tanulnod azt, hogy amire a leginkább vágyakozol, az akkor lesz a tiéd, ha már el tudod engedni. Ha megteszed az áldozatot, az égiek nemsokára elhozzák számodra az áldást is, azt, amire a leginkább vágysz.

Bika - A termékenység

A Bika minőség elérését az jelenti, hogy termékennyé válsz, önmagad teremted meg az életedet, a biztonságodat, a helyzeteket; hogy teljes mértékig kihasználod a teremtő energiáidat. Igazán termékeny és sikeres abban lehetsz, ami valóban értéket képvisel, ha már rátaláltál az értékekre, gyarapítanod, bővítened, sokasítanod kell azokat. Ne mástól várd, hogy elhozza a boldogságot, a biztonságot, mert neked kell teremteni, gyarapítani és fejleszteni. Emellett közelebb kell kerülnöd a művészetekhez, vagy a természethez.

Ikrek - A polaritás megtanulása

Az Ikrek minőség elérése azt jelenti, hogy érted a polaritást, megérted a különbözőségeket. Rájössz, hogy a különbségek nem hibák, és nem egymás ellen, hanem egymás erősítéséért munkálkodnak. Megértesz másokat, azokat is, akik nálad alacsonyabb szinten élnek, és te magad is megérteted velük önmagadat. Tudnod kell megfelelően kommunikálni mindenkivel, és megérteni, hogy bár mindennek több oldala van, mégis minden ugyanannak az egynek az oldala.

Rák - A belső otthon megteremtése

Bármerre is indulsz az életben, bármilyen döntés elé kerülsz, neked az a feladatod, hogy először önmagadban találj otthonra, és mindig azt az utat válaszd, amiben otthon fogod érezni magad. Döntéseidben ne befolyásoljon a külvilág, vagy másik ember véleménye, mindig érzelmi alapon dönts. Akár munkáról, akár kapcsolatokról, vagy bármi másról legyen szó, neked az fog hosszú távon is sikert és boldogságot hozni, amiben igazán önmagad lehetsz. Emellett feladatod még a család, az otthon megteremtése és a másokról (akár családtagról, vagy gyermekről) való gondoskodás is.

Oroszlán - Az önuralom

A te feladatod a saját belső világod uralásának elsajátítása. Vissza kell tekintened a múltba, és tanulnod kell a hibáidból, le kell győznöd önmagadat, és ösztöneidet, uralkodnod kell önmagadon. Idővel rá kell látnod az életedre, és a valóságra, nem szabad elfojtanod semmit, arra kell törekedned, hogy kiteljesedj. Életedet, és önmagadat neked kell irányítanod, és senki másnak.

Szűz - A rendezés

A te feladatod a rendrakás, kívül és belül. Életedet rendezned kell, csakúgy, mint a lelkivilágodat. A megoldást nem mástól kell várnod, neked kell dolgoznod a renden, az életeden, és önmagadon is. Akkor lesz rend, ha te magad helyreteszed a dolgokat, és előrelépni is ekkor fogsz. Emellett meg kell tanulnod azt is, hogy az eredményeket csak munkával adják. Olyan tevékenységet kell folytatnod, amelyek magasabb célokat, elveket szolgálsz.

Mérleg - Az egyensúly megteremtése

Talán mindenkinél jobban igényled az egyensúlyt, a harmóniát. Életed során azonban meg kell tanulnod, hogy ezt csakis te magad teremtheted meg önmagadban, életedben, és főként a kapcsolataidban. Számodra elrendelt, hogy stabil párkapcsolatban élj, és hogy ezt a kapcsolatot harmonizálni is tudd. Ezért dolgoznod kell, és néha áldozatokat hoznod, de az eredmények jönni fognak. Feladatod az is, hogy dönteni tudj, és hogy mindig becsületesen, igazságosan, a törvényt tisztelve dönts, és élj.

Skorpió - A minőségi előrelépés

Változni és változtatni tudás - ez a te karmád. Bármilyen nehéz is, csak úgy fogsz érvényesülni az életben, ha megtanulsz együttélni a változásokkal, és ha kell, megteszed azt a lépést, amivel gyökeresen megváltoztatsz magad körül, és magadban mindent. Tudnod kell véget vetni annak, ami nem tesz teljessé, ami már szükségtelen, életképtelen, ami nem fejleszt és nem visz előre. Tudnod kell befejezni, lezárni, továbblépni. Minden véget érés az életedben egy olyan lépés, amikor magasabb életminőségbe kerülsz, és helyet csinálsz az újnak, a jobbnak. A te feladatod a megújulás, és a lelki elmélyülés. Bár életed első felében meglehet, hogy nem érdekel a spiritualitás, vagy elutasítod azt, mégis éppen te vagy az, akinek feladata spirituálissá válni, hiszen az események hatására el fogsz gondolkodni azon, hogy mi miért történik veled, és a válaszokat a spiritualitásban találod meg.

Nyilas - Az élet igazságainak keresése

Életed során el kell sajátítanod a hitet, a magasabb szintű tudást, a bölcsességet. Az élet igazi tanító számodra, idővel megtanulod, mit jelent az égi törvényhozás, az égi elrendelés. Becsületességre, igazságosságra kell törekedned, egyik feladatod, hogy betartsd a törvényt, legyen az akár földi, vagy isteni törvénykezés. Feladatod az is, hogy elmélyülj, és akár vallásban, akár a spiritualitás bármilyen formájában megtaláld, és éld is a hitedet.

Bak - Az előrehaladás

Alacsony szintről a csúcsig jutni - ez a te feladatod. Az élet küzdelmei során neked kell szerzed a legtöbb tapasztalatot, bölcsességet, lelki erőt. Mivel a Bak az elrendelt idő jele is, ezért meg kell tanulnod, hogy mindennek megvan a maga elrendelt ideje az életedben. Nem siettetheted a dogokat, ám ha eljön az idő, nem is térhetsz ki előlük. Csak nagyon lassan, lépésről lépésre tudsz előre haladni az életben, de nagyon is biztosan. Meg kell tanulnod, mi az, ami valódi értékeket képvisel, és minden esemény erre akar téged megtanítani. Csak az lehet stabil, ami igazán értékes, ami hosszú távon is teljessé tesz téged. Fejlődnöd kell, és előrelépni, akkor biztos lehetsz a sikerben.

Vízöntő - A karmatisztítás

A te feladatod, hogy megtisztítsd önmagadat, és életedet a karmikus terhektől. Akár előző életből hozott, akár jelenlegi életben felépített karmáról van szó, le kell tenned a terheket, fel kell szabadulnod, meg kell tisztulnod alóluk, ezért él benned a szabadságvágy is. Repülni, szárnyalni, tisztulni szeretnél - de ezért tenned kell. Emellett az is fontos, hogy önzetlen segítséget nyújts másoknak, hogy olyan tevékenységet is folytass, amivel másokon is segítesz.

Halak - Az egóból való kilépés

Végig kell vinned az életfeladataidat, be kell fejezned, le kell zárnod dolgokat, helyzeteket. A te feladatod az elmélyülés, a mély lélek dolgainak megismerése, a spirituális, vagy okkult tudás elsajátítása. Van idő, amikor el kell vonulnod, hogy önmagadban, a lelked mélyén is rendet rakj, és felfedezd a legbelső lelki világodat, és megértsd az összefüggéseket. El kell hagynod az egód korlátait, és a lelki mélységeket is be kell járnod.

Honlap:www.tapolcaiszovomuhely.gportal.hu

 
 

Képek

tmretezs 8.jpg