Címlap Védelmi kristályok
Védelmi kristályok

 

A védelmi kristályokat alapvetően két osztályba sorolhatjuk: személyvédelmi és térvédelmi kristályok. Ebből következően egy kristály programozásakor az első dolog amit el kell döntenie, hogy azt ékszerként szeretné-e magán hordani, vagy pedig otthonában helyezné-e el. Amint ez megvan, az árkategóriát kell kiválasztania, és már csak egy személyes konzultáció van hátra, ahol megállapítjuk, hogy pontosan milyen kristályra és programozásra van Önnek szüksége.

 

Személyvédelmi kristály.

A védelmi kristályok egyszerűbbike. Könnyedén távol tartja illetve eltávolítja az Ön életenergiáját zavaró rezgéstípusokat. Tisztántartja az Ön személyes terét. Eltávolítja az átkokat, kötéseket, rontásokat. Eltolja a káros földsugárzásokat, pl. a hartmann vonalakat és vízereket. Tisztítja és erősíti az auráját, növeli a sejtenergiáját és emeli a rezgésszintjét. Ezek együttes hatásaként javítja a közérzetét. Emellett, amennyiben ön természetgyógyász vagy annak tanúl, megvédi az együttérzéssel átvett rezgések káros hatásától, sőt elérhetővé teszi Ön számára az előbbi műveletekből  visszanyert energiát.

 

Térvédelmi kristály:

Az ásvány programozás II. generációja. Nagyobb, erősebb, hatékonyabb. A piacon egyedülálló módon a lakás vagy terem méretétől és alakjától függetlenül alkalmazható személyre szabott technikánknak köszönhetően. Alkalmas a jó közérzetet megzavaró rezgések megszüntetésére, pl. vízerek, hartmann vonalak, kapuk, csomópontok, átkok, átjárók, kötések végleges eltávolítására. Plusz igény szerint a megfelelő légtér (légkör) kialakítására, ami tárgyalótermekben különösen hasznos.

 

Konzultáció:

Megbeszéljük, hogy pontosan milyen típusú védelemre van szüksége, ami a későbbiekben természetesen bővíhető, de más személyre át nem ruházható. A térvédelmi kristályoknál annyi a különbség, hogy minden új helyhez után kell állítani.

 

Ár:

Egy kristály ára következőképp áll össze:

Ötezer forint a konzultáció aminek az ára vásárlás esetén levonódik a végösszegből. Térvédelmi kristály esetén, a kiszállási díj szintén ötezer forint.

Személyvédelmi kristály esetén huszonötezer forint maga a programozás. Térvédelmi kristályok esetén a programozás költsége negyvenezer forint.

A programozandó kristályok ára teljesen szabadon választott ennek alsó határa ötezer forint, felső határa nincs, mivel a drágakövek különösen alkalmasak programozásra. Azonban a szokásos árkategóriák öt-, tíz-, illetve tizenötezer forint.

 

Konzultáció 5000 Ft
Programozás Térvédelmi: 40.000 Ft Személyvédelmi: 25.000 Ft
Kristály 10.000 Ft 20.000 Ft 30.000 Ft 5.000 Ft 10.000 Ft 15.000 Ft
Végösszeg 50.000 Ft 60.000 Ft 70.000 Ft 30.000 Ft 40.000 Ft 45.000 Ft

 

 

GY.I.K.

Gyakran Ismételt Kérdések

 

Ha valaki megérinti a kristályomat, akkor az beszennyezi/tönkreteszi?

Nem. A kristályaink különleges védelemmel készülnek kifejezetten ennek az elkerülésére.

 

„Kinőhetem” a személyvédelmi kristályomat?

Erre még nem volt példa. De amennyiben mégis előfordul, szívesen segítünk.

 

Szükség van a kristály karbantartására?

Évente két alkalommal ajánlott. Ez egy árban van a konzultációval.

 

Hol hordjam a kristályomat?

Célszerű közvetlenül a bőrön hordani, többnyire nyakláncon, különleges esetekben csuklón. Zsebben, táskában hordva nem tudja hatékonyan kifejteni hatását.

 

Hozott kristályt is tud programozni?

A legtöbb esetben igen, azonban előfordulhat, hogy valamilyen oknál fogva nem, ez a konzultáción ki szokott derülni.

 

Térvédelmi kristály is lehet hozott?

A legtöbb esetben nem, kivételek azonban előfordulnak.

 

Ha nekem van valamilyen természetgyógyász képzettségem, akkor van értelme egy ilyen kristály beszerzésének?

Természetesen. Ilyen esetekben is a konzultáción kiderítjük Önnek mi a legkedvezőbb programozási módszer.

 

Mennyire személyreszabott egy kristály?

Teljes mértékben. Minden kristályt kifejezetten a használójához állítunk be.

 

Ha segíteni szeretnék családtagomnak (férjemnek, gyerekemnek), és odaadom neki az ilyen személyi kristályomat, az ő auráját is tisztán tartja és növeli?

Nem.


Mekkora alapterületet, és hány szintet tud karbantartani a térvédelmi kristály?

Egy kristály akár 200 m2-t és két szintet.

 

Ha más tevékenységet végeznek egy házban pl. egyidejűleg lakás és iroda, akkor a két tevékenységre két térvédelmi kristály kell?

Nem.

 

A személyre szabott kristály megvéd a betegségektől?

Általában igen, ha Ön tisztán tartja érzelmeit és gondolatait. Egy biztos, ha Ön mégis megbetegszik, a betegsége lefolyása gyorsabb lesz, és sokkal enyhébb tüneteket fog tapasztalni, mint mások.

 

 


 
 

Képek

tmretezs 13.jpg