Címlap Tanmese
A Sátán találkozót tartott (S)  E-mail

A Sátán találkozót tartott, összehívta a démonokat a világ minden tájáról. A megnyitó beszédében ezt mondta:

- Nem tarthatjuk vissza a keresztényeket attól, hogy eljárjanak istentiszteletre. Nem tarthatjuk őket vissza attól, hogy olvassák a Bibliájukat, és hogy tudják az igazságot. Még csak attól sem tarthatjuk vissza őket, hogy egy bensőséges kapcsolatot alakítsanak ki a Megváltójukkal. Ha egyszer megszerezték ezt a kapcsolatot Jézussal, megtört a hatalmunk felettük. Úgyhogy engedjétek, hogy elmenjenek istentiszteletre, engedjétek, hogy áldozzanak, de lopjátok el az idejüket annyira, hogy ne legyen egy percük sem arra, hogy igazi kapcsolatot alakítsanak ki Jézus Krisztussal. Ezt akarom tenni. – mondta a Sátán – Eltéríteni őket attól, hogy megragadják a kapcsolatot Megváltójukkal, és fenntartsák ezt az éltető kapcsolatot egész napon át.

- Hogyan tegyük ezt? – kiabálták démonjai.

- Kössétek le őket mellékes dolgokkal, és találjatok ki számtalan cselt, amikkel lefoglalhatjátok a gondolkodásukat! – válaszolta –

Kísértsétek őket arra, hogy költsenek, költsenek, költsenek, és kérjenek kölcsön, kérjenek kölcsön, kérjenek kölcsön!

Győzzétek meg a feleségeiket, hogy dolgozzanak hosszú órákat, és a férjeket, hogy dolgozzanak 6-7 napot egy héten, 10-12 órát egy nap, így megengedhetik maguknak az üres életformát!

Tartsátok vissza őket attól, hogy időt töltsenek a gyerekeikkel. Ahogy a családok darabokra hullanak, hamarosan, az otthonaik nem lesznek többet biztonságos menedékek a munka nyomása alól.

 

Stimuláljátok túl az agyukat, hogy ne legyenek képesek meghallgatni azt a halk, szelíd hangot!

Csábítsátok őket arra, hogy kapcsolják be a rádiót vagy a magnót, amikor vezetnek, hogy hagyják bekapcsolva a tévét, videót, cd lejátszót és a számítógépet az otthonaikban folyamatosan, és gondoskodjatok arról, hogy minden üzletben és étteremben a világon nem biblikus zenét játsszanak folyamatosan! Ez majd bezsúfolódik az agyukba, és megtöri a kapcsolatot Krisztussal.

Töltsétek fel a dohányzóasztalokat magazinokkal és újságokkal! Nyomjátok bele az agyukba a híreket 24 órán keresztül! Törjetek be a vezetés perceibe hírdetőtáblákkal! Árasszátok el az emailos postafiókjaikat szeméttel, katalógusokkal, amiből online lehet rendelni, sorsolásos játékokkal és mindenféle hírlevéllel és promóciós ingyenes ajánlatokkal, szolgáltatásokkal és hiú reménnyel!

Tetessetek sovány, gyönyörű modelleket a magazinokba és a tévékbe, hogy a férjek azt higgyék, hogy a külső szépség a fontos, aztán elégedetlenné váljanak feleségükkel!

Tartsátok fáradtan a feleségeket olyannyira, hogy ne tudják éjjel szeretni férjüket! Adjatok nekik fejfájást is! Ha nem adják meg férjüknek azt a szeretetet, amire szüksége van, hamarosan máshol fogják azt keresni! Ez jó hamar szétszakítja a családokat!

Adj nekik Télapót Mikulás helyett, nehogy megtanítsák gyerekeiknek a karácsony igazi jelentését!

Adj nekik húsvéti nyuszit, így nem fognak beszélni az Úr feltámadásáról és a halál feletti hatalmáról!

Még ha el is utaznak pihenni, tegyetek arról, hogy hajszolják ott is túl magukat, hogy kimerülten térjenek vissza! Tartsátok őket túl elfoglaltan ahhoz, hogy kimenjenek a természetbe és Isten teremtményeit csodálják! Küldd el őket inkább Vidámparkokba, sporteseményekre, színdarabokra, koncertekre és moziba

Tartsátok őket elfoglaltan, elfoglaltan, elfoglaltan! És amikor lelki találkozóra mennek, nyugtalan lelkiismerettel fognak távozni.

Zsúfoljátok tele az életüket sok jó kifogással, hogy ne legyen idejük megkeresni Jézus hatalmát! Így egy idő után a saját erejükből fognak dolgozni, fel fogják áldozni egészségüket és a családjukat egy elég jó cél érdekében!

-         Működni fog! Működni fog!

Mekkora terv volt! A démonok buzgón indultak teljesíteni a megbízatásukat, hogy a keresztények minél kevesebb időt hagyjanak Istenre és a családjukra szerte a világon, és hogy minél kevesebb idejük maradjon arra, hogy meséljenek másoknak arról, hogy Jézus hatalma hogyan változtatta meg az életüket.

Azt hiszed, kérdés az, hogy Sátán sikeres volt e cselben?

Döntsd el magad!

Köszönöm Uram, hogy nem voltam túl elfoglalt ahhoz, hogy ezt a cselt papírra vessem, ezzel lehetővé téve, hogy sokan olvashassák! 

Legyen áldott napotok!

 

 
 

Képek

tmretezs 30.jpg