Címlap Magyarság történet Ősi magyar csillagbölcsesség (S)

Főmenü

Vedd kezedbe életed !

Spirituális Klub

Szavazások

Ősi magyar csillagbölcsesség (S)  E-mail

Ősi magyar csillagbölcsesség

 

Ősidők óta a magyar nép a kiválasztott arra, hogy a magas minőségű tudást, a valódi értékeket lehozza a Földre. A magyarság csillagjegye a Nyilas. Alakja egy lóhátról nyilazó férfialak, aki lábaival védelmezve öleli át a Déli Korona (Szent Korona!) csillagképet. A Nyilas égi környezetét vizsgálva láthatjuk, hogy lejön a Tejútról, a legmagasabb szintű, felemelő energiákat adományozó égi útról. A Nyilas népe tehát lehozza a Földre a fényt, a magas égi energiákat! Ezért a magyarság fényhozó nép!

 

Az utolsó magyar uralkodó, aki használta ezt a tudást, Mátyás királyunk volt. Udvari asztrológusa Ilkusch Márton, budai plébános, egyetemi tanár, a gyógytudományok doktora. Az asztrológiát nem tanulhatta akárki, csakis a legfőbb egyházi és udvari méltóságok tudománya lehetett. A csillagok vizsgálata tehát egyáltalán nem állt távol a vallástól, sőt, a legmagasabb egyházfők gyakorolhatták csak.

Ám történt valami 2500 évvel ezelőtt. Hogy az ősi csillagbölcsességet megőrizzék, és ezzel az embereken való hatalmukat megtartsák, Babilonban az akkori vezetők, tudósok összeültek és megalkották a modern "asztrológia" rendszerét. A csillagok, a valódi, istentől eredő fényüzenetek innentől fogva kikerültek az asztrológiából, az egyházak is ettől fogva utasítják el a modern csillagfejtést.

 

Az asztrológia sötétben maradt. Hogy ne tudjunk oly könnyen felülemelkedni az anyagi világon, létrehozták a modern asztrológiát, és további sötét elemeket ültettek el benne. Az ősi csillagtudás azonban elrejtve, de ma is tovább él.

 

Honlapajánlatom: www.asztrozofia.hu  

 
 

Képek

tmretezs 4.jpg