Címlap Tarot tanfolyam
Tarot kártyavető tanfolyam

6 + 6 alkalmas Tarot Kártyavető Tanfolyam

Alaptanfolyam

Az első 6 alkalommal az alaptanfolyamon megismerkedünk a 78 lappal és azok kirakási módjával az alapjelentés, szimbólumok, egészség, idő és személyiség vonatkozásában.  Foglalkozunk a lapok jelentésével érzelmi, szellemi és fizikai szinten is.

A tematika szerint először ráhangolódunk a kártyavetésre, megtanuljuk mik a kártyavetés kellékei, tanulunk etikát. Mit és hogyan mondhatunk, hol vannak a határaink. Hogyan jelenjen meg a piacon egy jós, hogyan kezelje a klienseket, hogyan viselkedjen, hogyan beszéljen.  A kártya beavatási szertartását is elvégezzük.

Megismerkedünk égi segítőinkkel, akik támogatnak minket ezen az úton. Alapvetően a tarot egy önismereti eszköz, ezért segítségével a jelen helyzetet elemezzük és kiutakat, válaszokat és megoldásokat keresünk egy adott élethelyzetre. Mit kell ebből tanulom, mit tegyek, mit ne tegyek és hová vezet ez az út.

Ráláthatsz életed addig rejtett aspektusaira és már itt egy másik létvalóságra hangolódhatsz rá.

A tanfolyam elvégzése után képes leszel önállóan értékelni a lapok jelentését, a felszín mögé látni és megoldást találni a problémáidra.

Az első hat alkalom után az alaptanfolyam elvégzését oklevéllel igazolom, ezen kívül minden végzett hallgatómnak egy fél éves konzultációs időszakot biztosítok.

 

Továbbképzés

A második 6 alkalom mélyebb, spirituálisabb ismeretet ad a tarotról, a tarot összefüggéseiről az asztrológiával és a számmisztikával. Itt megismerkedünk a lapok meditációs üzenetével, tanácsaival, és ha készek vagyunk rá akkor az árnyékoldalunkat is megmutatja nekünk.

Ezen kívül bepillantást nyerhetünk a lapok spirituális jelentésébe, a sorsunkba, karmikus sorsfeladatainkba, előző életeinkbe a lapok által. A tarot üzenetet közvetít, ezeket a személyre szóló üzeneteket fejtjük itt meg.

A haladó kurzuson spirituális és mélyebb Önismereti tudást sajátíthatsz el. Közelebb kerülsz Önmagadhoz, jobban megérted a körülötted lévő látható és láthatatlan világ működését.

A második haladó tanfolyam elvégzését is oklevéllel igazolom. Ezen kívül tarot mesteri oklevelet adok annak, akinek egy éven belül megvannak a visszaigazolható és beteljesült jóslatai.

 

Magamról:

Békefi  Zsuzsanna – Tarot Mester

2009-től kezdtem tanítani a kártyavetést, amit mára már nagyon megszerettem és emellett nagyon büszke vagyok a tanítványaimra, akik egykor tőlem tanultak, de ma már kiteljesedve a saját útjukat járják.

Azt hiszem, hogy az élet értelme az, hogy továbbadjuk azt, amit tudunk, hogy adjunk egy picit magunkból a világnak.

A kártya kiválasztja azokat, akikhez szólni szeretne. Egyszer csak elkezd vonzani, amiből lesz egy rajongás, majd egy életre szóló kötődés ehhez a világhoz.

A tarot érezni kell, meg kell várni, hogy megszólítsanak a lapok és befogadjon a világába, hogy kapuk nyílhassanak és felfedje a titkát.  Az első lépéseket együtt tesszük meg, hogy még támaszod legyek ebben a világban.

Így közelebb kerülhetsz Önmagadhoz, hiszen tudjuk, hogy a világ csak belülről változhat meg.

Az Önismeret útja rögös és hosszú, ezért hiszem és vallom, hogy ha csak egy lépéssel segítelek tovább az utadon már megérte találkoznunk.

A tanfolyamon találkozunk, szeretettel várlak.

áldás,

Békefi  Zsuzsanna

06-20-281-8321

Bővebben itt tájékozódhatsz.

 

Képek

tmretezs 25.jpg